Onze Activiteiten

 • apr

  16

  Themabijeenkomst erfrecht en nalatenschap

  Wat regel ik met mijn erfrecht en nalatenschap als ik een kind met een beperking heb? Tijdens de themabijeenkomst neemt Lars Boellaard, notaris bij Westland Partners, ouders en verwanten van cliënten deze avond mee in de wereld van erfrecht. Naast een toelichting op bewind, curatele en mentorschap zal hij een uitleg geven over testamentair bewind. Daarnaast zal hij uitgebreid stil staan bij de afwikkeling van een nalatenschap, hoe het eenvoudiger kan en hoe een belastingbesparing bereikt kan worden.

 • mei

  07

  Mantelzorgcafé

  Werk, huishouden, vrijwilligerswerk, gezin, sportvereniging, hobbyclub. En dan komt daar ook nog het mantelzorgen bij. Meestal ongepland en met een pittige dosis emotie. Hoe combineer je al deze taken? Hoe houd je al die ballen in de lucht? Is er eigenlijk wel een balans mogelijk? Tijdens dit Mantelzorgcafé gaan we hierover samen in gesprek en wisselen we tips en ideeën uit.

 • mei

  16

  Achtste editie 's Heeren Loo Doet!

  Medewerkers van Het Westerhonk die niet direct in de zorg werkzaam zijn, gaan elk jaar een dag als vrijwilliger aan de slag met of voor cliënten. Bijvoorbeeld een dagje klussen op een woning of dagbesteding, pannenkoeken bakken of een dagje uit. Voor de cliënten worden op deze dag kleine dromen waargemaakt. En de medewerkers kunnen na ’s Heeren Loo Doet hun werk met nog meer passie uitvoeren.