Winterland 2018

15-12-2018

Op zaterdag 15 december organiseert ’s Heeren Loo Het Westerhonk dit jaar weer een sfeervolle winterse kerstmarkt. Het Binnenhof in Monster wordt deze dag omgetoverd tot Winterland met een levende kerststal, een kerstmarkt, live muziek en een sneeuwkanon.

Naast lokale ondernemers en particulieren worden de kraampjes op de kerstmarkt ook bemand door bewoners van Het Westerhonk. Zij verkopen mooie kerst- en cadeauartikelen, plantjes en lekkernijen die zij zelf gemaakt hebben op dagbestedingen van het woonzorgpark.

Van alles te doen

Geniet van een hapje en een drankje, doe een wens bij de wensput of ga op de foto voor een leuke herinnering. Lekker meezingen en de voetjes van de vloer is ook mogelijk bij de muzikale optredens van onder andere Peter Dons, Harmonievereniging Tavenu, Popkoor Together en Tina. Winterland is geopend van 10.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis en iedereen, met of zonder beperking, is welkom om te komen genieten van de winterse sfeer van deze gezellige kerstmarkt.

Nog kramen beschikbaar

Er zijn nog kramen beschikbaar en deelname is gratis. Dus heb jij iets leuks te verkopen? Tweedehands of nieuw? Neem dan contact op met de afdeling Vrijetijdsbesteding via vrijetijdsbesteding.monster@sheerenloo.nl.

Tot ziens op 15 December!

Winterland 2018