Contact

Wil je meer weten over de zorg die we bieden of heb je een andere algemene vraag? Wij staan je graag te woord.

Bezoekadres

Vijverweg 2
2681 JB Monster
T: 0880364050 (ma-vr 08.30-17.00 uur)
E: klantcontact.monster@sheerenloo.nl

Bereikbaar

Met de fiets is Het Westerhonk goed bereikbaar vanaf de Madeweg en vanaf het Schelpenpad in Monster. Er zijn voldoende overdekte fietsenstallingen, met  bij Vijverweg 18 elektrische oplaadpunten.

Met de auto rijd je via A12 (Utrecht), A20 (Rotterdam) en A4 (Den Haag) naar Monster, gemeente Westland. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid, met twee elektrische oplaadpunten.

Met het openbaar vervoer rijd je vanaf CS Den Haag, Tram 2 naar Buitentuinen (Uithof) of Tram 6 naar Leyenburg en vervolgens bus Veolia 31 naar Monster (Schelpenpad) op 10 minuten loopafstand naar Het Westerhonk. Vanaf CS Rotterdam en Station Schiedam Centrum rijdt bus Veolia 36 naar Naaldwijk (Verdilaan) en bus Veolia 31 naar Monster (Schelpenpad). Raadpleeg 9292.nl of de app voor de actuele reisinformatie.

Plattegrond

Download plattegrond in pdf (pdf 1 mb)

Buitenlocaties

Het Westerhonk heeft ook een aantal buitenlocaties waar cliënten wonen, werken, leren en recreëren. Zoals Buurpunt Het Karmijn in Den Haag, De Hooge Hoed in Naaldwijk en Het Kompas in Wateringen. De adresgegevens vind je op de betreffende pagina's.