Buurtsafari met de Boswachters

Wij hebben zoveel mooie en historische plekken op Het Westerhonk die de moeite waard zijn om te bekijken. De Boswachters van Polanen nemen je graag mee op buurtsafari over ons woonzorgpark. Bijvoorbeeld langs de historische Stinsenstuin, de hoogstamboomgaard, het essenhouthakbos, onze belevingstuin en de boerderij. Maar ze gaan ook langs de schapen en geitjes, de manege en de natuurspeeltuin.

Activiteit

Tijdens de buurtsafari vertellen de Boswachters over de geschiedenis van het Westland, over de typisch Westlandse planten en groenten en alle dieren op Het Westerhonk. Iedereen, met en zonder verstandelijke beperking, is van harte welkom om mee te gaan op buurtsafari. Voor scholen kunnen wij een schoolreisje verzorgen en je kunt ook verjaardagsfeestjes bij ons vieren. Kijk voor meer informatie op de activiteitenkalender of op onze Facebookpagina. Combineer een buurtsafari met een bezoek aan Duinboerderij Willemshoeve, spelen in de natuurspeeltuin op Het Westerhonk of een lekker kopje koffie bij Samen - eten, drinken en ontmoeten.

Dagbesteding

De Boswachters van Polanen is een dagbestedingsgroep voor mensen met een lichte verstandelijke beperking, die hier leren over de natuur, flora en fauna. Zij gaan elke vrijdagmiddag op pad en struinen door de natuur op Het Westerhonk.

“Ga met de boswachters mee op buurtsafari over Het Westerhonk!”

Contact

Boswachters van Polanen
Hoevelaan 17
2681 JL Monster

T: 06-25024294
E: willemshoeve@sheerenloo.nl
W: buurtsafari.nl
F: facebook.com/deboswachtersvanpolanen

Openingstijden 

Openingstijden en safari’s op aanvraag.

Dagbesteding

Wil je meer weten over dagbestedingen op het Westerhonk? Neem dan contact met ons op via 0800 - 3 55 55 55