Buurtpunt Het Karmijn

Het Karmijn is een gezellig buurtpunt in de Schilderswijk in Den Haag. Iedereen, met of zonder verstandelijke beperking is van harte welkom om een hapje te komen eten of een drankje te drinken. We organiseren regelmatig leuke activiteiten. Ook houden een maatschappelijk werker en het Buurt Preventie Team (BPT) regelmatig spreekuur bij ons.

Eetcafé

We koken een keer per week een heerlijke en betaalbare maaltijd. Op woensdag serveren we een driegangenmenu voor €5,00, waar iedereen welkom is.

Activiteiten

Het Karmijn organiseert regelmatig leuke activiteiten voor mensen uit de wijk, zoals zangworkshops, textiele werkvormen, yoga en een leescafé. Ben je benieuwd wanneer deze plaatsvinden? Kijk op de Facebookpagina of loop even binnen.

Ruimtes huren

Je kunt ons eetcafé ook huren voor een bijzondere gelegenheid, gezellige ontmoeting of leuk verjaardagsfeest. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Spreekuur

Je kunt bij ons buurtpunt in Den Haag terecht voor een goed gesprek met een maatschappelijk werker (Ursila Soebhan) of met het Buurt Preventie Team (BPT) van de Schilderswijk. Heb je vragen? Kijk op de Facebookpagina voor de spreekuren.

Dagbesteding

Bij het Buurtpunt werken mensen met verstandelijke beperking met een Surinaams-hindoestaanse achtergrond. Zij werken hier in de keuken en in de bediening onder leiding van een professionele kok en begeleiders.

“Kom je ook bij ons eten op woensdag? We hebben een driegangenmenu voor maar €5,00!”

Contact

Dagbesteding Karmijn
Vaillantlaan 422
2526 AH Den Haag
T: 06-11511691 (vragen over dagbesteding)
T: 06-18666805 (reserveringen en verhuur)
W: sheerenloo.nl/hetkarmijn
F: facebook.com/hetkarmijn

Openingstijden

Dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Het driegangenmenu wordt op woensdag geserveerd tussen 17.00 en 20.00 uur (graag reserveren voor 12.00 uur). 

Dagbesteding

Wil je meer informatie over dagbestedingen bij Het Westerhonk? Neem dan contact met ons op via 0800-3 55 55 55.