Duinboerderij Willemshoeve

De Willemshoeve op Het Westerhonk is een boerderij met kippen, schapen, geiten, konijnen, cavia’s, vogels en nog veel meer kleine dieren. Iedereen, met of zonder verstandelijke beperking is van harte welkom om de dieren te komen bekijken en natuurlijk te knuffelen. Je kunt bij de Willemshoeve ook terecht voor huisgemaakte, biologische jams, siropen, ijsjes, thee en verse sappen. Kijk op de Facebookpagina voor alle huisgemaakte, biologische producten.

Activiteiten

We organiseren regelmatig leuke activiteiten zoals ponyrijden of dierenmiddagen. Ben je benieuwd naar alle activiteiten? Kijk dan op de activiteitenkalender of op onze Facebookpagina. Combineer een bezoek met spelen in de natuurspeeltuin of Cruyff Court Het Westerhonk of een lekker kopje koffie of thee bij Samen - eten, drinken en ontmoeten.

Dagbesteding

Bij Duinboerderij Willemshoeve werken mensen met een verstandelijke beperking. Ze werken hier aan hun persoonlijke ontwikkeling, diervriendelijkheid en ontmoeting met andere mensen. Zij worden ondersteund door twee begeleiders en verschillende vrijwilligers.

“Kom bij ons langs voor huisgemaakte, biologische jams, siropen, ijsjes, thee en verse sappen!”

Contact

Duinboerderij Willemshoeve
Hoevelaan 17
2681 JL Monster
T: 0880364329
E: willemshoeve@sheerenloo.nl
F: facebook.com/duinboerderijwillemshoeve

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur.
Zaterdag van 9.30 tot 16.00 uur.

Dagbesteding

Wil je meer informatie over dagbestedingen op Het Westerhonk? Neem dan contact met ons op via 0800-3 55 55 55.