Doe Dag op Het Westerhonk voor 25 VMBO-ers

15-02-2018

Voor de negende keer organiseert Westland On Stage een beroepenfeest voor 1.000 vmbo-leerlingen. “Iets doen waar mensen blij van worden”, dat vertelde Sem in AD Westland op 6 februari. “In ieder geval iets met mensen. Dat lijkt me heel dankbaar werk.”

Wat leuk dat Sem en 24 andere meiden van vier Westlandse ISW-locaties en twee Lentiz-locaties kozen voor “de zorg” als hun meest leuke beroepskeuze. Vandaag hebben zij op Het Westerhonk een gave Doe Dag. Zij komen kennismaken met de gehandicaptenzorg en ervaren hoe leuk het is om hier te werken. Ze gaan in tweetallen een kijkje nemen en zo zien hoe het in de praktijk gaat bij dagbestedingslocaties met verschillende groepen cliënten, zoals Belevingstuin de Bosroos, de Branding, de Lopersgroep, de Ruimte en Vijverweg 17.

Deze dag helpt hen bij de juiste beroepskeuze en daarbij passende vervolgopleiding. Veel plezier en wie weet zijn deze leerlingen straks wel onze nieuwe stagiair(e)s, studenten en collega’s! Zij krijgen uiteraard ook en uitnodiging voor de banenmarkt en rondleidingen tijdens de Week van Zorg & Welzijn op vrijdag 16 maart.

 

Doe Dag op Het Westerhonk voor 25 VMBO-ers

Deel deze pagina op: