Een kijkje in het leven van de bewoners

05-07-2018

Geen dag is hetzelfde bij ‘s Heeren Loo en elk mens is hier uniek. Bewoners beleven steeds weer iets nieuws, in hun woning, op het werk, in de klas en tijdens hun vrije tijd. Trots en met plezier geven ze je een kijkje in zomaar één dag uit hun leven. Als ware filmsterren stralen ze van geluk in deze parkfilm van woonzorgpark Het Westerhonk. Kijk en geniet met hen mee.

 

Verrast door hun gave mogelijkheden voor wonen, werken, leren en recreëren in een beschermde en vooral groene omgeving? Benieuwd naar de beschikbaarheid ervan voor je zoon, dochter of bekende in je omgeving? Op zoek naar een baan en werk doen wat er écht toe doet? Een handje helpen als vrijwilliger? Zin om langs te komen, voor bijvoorbeeld een kop koffie en lunch of bezoek aan de boerderij? Welkom! Bekijk www.hetwesterhonk.nl, maak vrijblijvend een afspraak voor een gesprek en rondleiding of solliciteer.

De filmsterren staan in de spotlights en oefenen hard op hun handtekening: Jochem, Nancy, Anno, Rick, Lorrainne, Dirk, Rob, Jaap, Dennis, Jan, Christa, Bas, Anas, Jermain, Louw, Eefje, Benjamin, Michel, George, Toos, Ronald, Miranda, Jessie, Antonio, Willeke, Wim, Damian en Matisse. Je ziet hen thuis, in zwembad De Boei , in de natuurspeeltuin, op het Cruyff Court, bij het Herman Broerencollege, Atelier Top, de Koekenbakkers, Samen, De Spar, de Transportgroep, Willemshoeve, De Bosroos, Stoer de academie voor Zelfstandigheid. En naast hen figureren drie moeders, een vader, spelende buurtkinderen en vele begeleiders. Bedankt kanjers!

 

 

 

 

 

Een kijkje in het leven van de bewoners

Deel deze pagina op: