Een zomerfeest om niet te vergeten

20-06-2018

Wat hebben de cliënten van Het Westerhonk genoten vorige week tijdens het Zomerfeest. Aan elk niveau cliënt was gedacht door de organisatie. Koffieconcerten, een zintuigentheater, optredens, disco en natuurlijk de kermis en het Groentekistfestival. Een week om niet te vergeten!

Zingen, swingen en genieten

Na de start met de feestelijke kerkdienst was het maandag gelijk al zingen en swingen met One Two Trio, want wie kent “Juffrouw Toos” en de “Hokie Pokie” nou niet? Ook gingen de voetjes van de vloer bij de disco van Eeft van der Ende. De rest van de week traden artiesten zoals De Cornetoos, JohnHills en Monique Rappa, Tea for Two, Peter Dons, So What? Henk van der Kevie, Johnito en Slagwerkgroep Westland op. Ook werd er volop genoten van Belevingstheater De Lachende Zon, Poppentheater de Kletskous en de kerkdiensten.

Uit je dak

En natuurlijk ging iedereen lekker uit zijn dak op de kermis, tijdens de survivalrun met Sportschool The Gym met erna een pizza en het hamburgerfestival met Jerry Mensing en Theo Borst. We sloten de week af met het Groentekistfestival en de rommelmarkt.

Een groot applaus van ons allemaal voor het organisatieteam, de vele vrijwilligers en cliëntbegeleiders. Op naar een mooie zomer en tot volgend jaar!

 

Een zomerfeest om niet te vergeten

Deel deze pagina op: