Eerste audits ‘Zo doe je dat!’

23-10-2017

Wat zijn we trots op cliënten Dirk, Lorraine, Deniz, Henry en Marco! Zij zijn bij de academie voor Zelfstandigheid met de cursus ‘Zo doe je dat!’ opgeleid tot intern auditor en mogen nu interne beoordelingen over de woningen op Het Westerhonk doen.

In september zijn deze kanjers gestart met de eerste audits. De auditoren stellen vragen aan andere cliënten en medewerkers. De auditoren vonden het erg spanend, maar ze waren ook trots. Eindelijk mochten ze wat ze geleerd hebben in de praktijk brengen. En dat doen ze hartstikke goed!

Bij voorkeur vinden de audits plaats met een auditteam, bestaande uit een cliënt, een verwant en een begeleider. Christel is moeder van Nikki, een van onze cliënten, en heeft meegedaan met een audit. Zij vertelt: “Het thema van de vragen is invloed op je eigen leven. Dus in hoeverre heb jij, als cliënt, invloed op zaken die belangrijk voor jou zijn? Bijvoorbeeld: mag jij meepraten en beslissen over je behandelplan? Mag je mee bepalen wat je eet? Mag je werk uitkiezen waar je achter staat? Wat mij betreft belangrijke vragen voor een bijzondere groep mensen. Ik vond het erg leuk om hierbij aanwezig te mogen zijn en ik kijk al uit naar de volgende audit!”

Kortom, de eerste audits zijn geslaagd. Ken jij of ben jij een ouder/verwant die ook deel wil nemen aan een auditteam? Aanmelden kan via frans.raphetmeeng@sheerenloo.nl.

Eerste audits ‘Zo doe je dat!’

Deel deze pagina op: