Feestelijke opening Houtbewerking Stoer

05-02-2018

Even geen getimmer en gezaag vanmiddag bij Houtbewerking Stoer, wel veel gebabbel en gelach. Want de werkplaats van deze stoere jongens en meiden werd officieel geopend aan Buitenhof 3, op Het Westerhonk.

Zij waren al eerder verhuisd naar hun nieuwe plek, zodat ze op het gemak konden wennen en alles inrichten op de voor hen meest handige manier. “Waar maken we alles van hout, zoals meubelen en decoratieve artikelen en waar komt de voorraad en opslag? En waar staat de computer voor het bijhouden van alle bestellingen, het maken van offertes en het bijhouden van onze facebookpagina?”, vroegen zij zichzelf af. Nu zij dat allemaal prima in orde hebben, zetten zij de deuren officieel open en lieten alles super trots aan je zien. Er was ook van alles te doen, zoals spijkers slaan in een blok hout, goede ideeën voor Stoer opschrijven en swingen bij discotheek El Vi Bee met dj’s Stefan en Jessie. En zoals dat hoort bij een feestje was er wat lekkers te eten en drinken, verzorgd door Samen.

De openingsmiddag was een groot succes. Je kunt natuurlijk altijd bij Stoer een kijkje nemen. Je bent van harte welkom op werkdagen van 9.00 tot 16.00 uur. Voor bestellingen of voorbeelden van hun producten, klik hier.

Feestelijke opening Houtbewerking Stoer

Deel deze pagina op: