Gezinshuisouders gezocht

05-02-2018

“Bied kinderen in jouw huis een fijn thuis”. Vanuit die wens zoeken we naar gezinshuisouders die kinderen met een beperking willen laten opgroeien in een vertrouwde en stabiele gezinssituatie. Jouw gezin is een warme omgeving waarin deze kinderen zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontwikkelen. 's Heeren Loo heeft al een aantal gezinshuizen, waarin de ouders zowel hun huis als hart openstellen. Hoe fijn is het om kinderen ook in onze regio deze kans te bieden.

De komende tijd kun je rekenen op regelmatige informatie over onze zoektocht. Zo organiseren we allereerst op dinsdagavond 20 februari om 19.30 uur een informatieavond voor medewerkers en vrijwilligers op Het Westerhonk. Een avond over het hoe, het waarom en de voorwaarden voor de beste zorg. En er is alle ruimte voor het delen van ervaringen met filmpjes en verhalen, zodat je je kunt laten inspireren of deze manier van hulpverlening ook bij jou/jullie past. In maart volgt een bijeenkomst voor alle belangstellenden in Gemeente Westland en omstreken. Kortom, we houden je op de hoogte via onze facebookpagina en de lokale media.

Voor meer informatie, mail: adriana.noort@sheerenloo.nl, bel: 0612682317 of bekijk: https://www.sheerenloo.nl/-/elk-gezinshuis-is-uniek

Gezinshuisouders gezocht

Deel deze pagina op: