Groenvoorzieningen leren van elkaar

22-08-2018

Bij ’s Heeren Loo gaan we voor mooi werk voor medewerkers, van elkaar leren en elkaars successen overnemen over de grenzen van de regio’s heen. Dus toen de medewerkers bij Terrein & Groen, begin dit jaar een cursus over natuurwetgeving volgden, nodigden ze ook de collega’s van de groenvoorziening van de regio Noordwijk hiervoor uit.

Samen aan de slag

Toen het gezelschap in de pauze over Het Westerhonk liep, verwonderden de collega’s van Noordwijk zich over de mooie schuttingen bij woningen en dagbestedingen die Terrein & Groen maakt en plaatst. Zij riepen meteen de hulp in van onze mannen om hen te helpen bij het plaatsen van een schutting op het woonzorgpark in Noordwijk. Zo gezegd, zo gedaan. De begeleiders en cliënten van Terrein & Groen gingen naar Noordwijk en samen met de collega’s daar hebben ze de klus geklaard. Met als resultaat een prachtige schutting!

Drukke baasjes

Ook buiten onderhoud op Het Westerhonk is Terrein & Groen druk met klussen. Zo hebben ze onlangs nog een mooi hekwerk geplaatst bij ouderenwoningen van Stichting HINT Huisvesting in nieuw Ter Heijde, waar ze ook een onderhoudscontract hebben. Daarnaast doen ze het onderhoud bij Fort 1881 en verzorgen een moestuin voor scholieren in Hoek van Holland. Drukke baasjes dus!

Heb je nog een klus voor ze? Onderhoud of reparatieklusjes in de tuin of het plaatsen van een nieuwe schutting? Neem dan contact met ze op via eelco.van-ruijven@sheerenloo.nl of 06-50 86 90 51. Kijk voor meer informatie over Terrein & Groen op hun facebookpagina.

Groenvoorzieningen leren van elkaar

Deel deze pagina op: