Het Westerhonk zoekt gezinshuisouders

22-02-2018

’s Heeren Loo heeft naast de woonzorgparken, zoals Het Westerhonk, ook een groot aantal gezinshuizen waar kinderen met een beperking op kunnen groeien in een gezinssituatie. In 2018 wil de zorgorganisatie er twee openen in de regio Westland/Haaglanden en zoekt hiervoor gezinshuisouders. Dinsdag 13 maart om 19.30 uur organiseert Het Westerhonk een informatiebijeenkomst over het hoe en waarom van gezinshuizen.

De doorsnee gezinshuisouder bestaat niet, elk gezinshuis is uniek. Toch is er wel iets dat ze delen. Ze stellen niet alleen hun huis open voor de kinderen, maar ook hun hart. Als gezinshuisouders bied je een warme omgeving waar kinderen zich zelf kunnen zijn en zich kunnen ontwikkelen. Gezinshuisouders zijn bij ’s Heeren Loo in vaste dienst en krijgen professionele ondersteuning vanuit de organisatie.

Heb jij minimaal een mbo-4 diploma in de zorg en wil jij meer informatie? Dinsdagavond 13 maart om 19.30 uur organiseert Het Westerhonk een informatiebijeenkomst in Restaurant Samen, Vijverweg 11 in Monster. Tijdens deze avond kunnen de aanwezigen zich laten informeren en inspireren en horen of deze vorm van hulpverlening bij hen past. Aanmelden voor de bijeenkomst kan via adriana.noort@sheerenloo.nl.

Voor meer informatie: www.hetwesterhonk.nl/gezinshuizen.

Het Westerhonk zoekt gezinshuisouders

Deel deze pagina op: