Kom je ook naar het zomerfeest?

01-05-2017

Het jaarlijkse Zomerfeest op ’s Heeren Loo Het Westerhonk in Monster vindt plaats van 12 tot en met 17 juni. Er is een kermis, een Groentekistfestival en een kofferbakverkoop. Iedereen, met of zonder beperking is welkom. Leuk als je er ook bij bent!

Kermis
Op woensdag 14 en donderdag 15 juni vindt de kermis plaats met onder andere een draaimolen, zweefmolen, een rups en botsauto’s. En er kunnen leuke prijzen gewonnen worden bij het touwtje trekken. De kermis is op woensdag van 13.30 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 21.00 geopend en op donderdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Groentekistfestival
Net als vorig jaar kunnen lokale artiesten hun talenten laten zien tijdens het Groentekistfestival op zaterdag 17 juni van 11.00 tot 15.00 uur bij Belevingstuin de Bosroos op Het Westerhonk. Het podium is een groentekist waar alle deelnemers hun kunsten kunnen vertonen, zoals cabaret, dans, muziek of zang. Bezoekers kunnen onder het genot van een hapje en een drankje ook een kijkje nemen in de mooie tuin, die dagelijks als dagbesteding verzorgd wordt door cliënten van Het Westerhonk. Het festival is gratis te bezoeken. Voor meer informatie kun je kijken op www.groentekistfestival.nl.

Kofferbakverkoop
Tijdens het Groentekistfestival vindt er een kofferbakverkoop plaats. Iedereen is welkom om hier zijn spullen te komen verkopen. Deelname is gratis. Deelnemers kunnen zich aanmelden via vrijetijdsbesteding.monster@sheerenloo.nl, maar wees er snel bij, want vol=vol.

Kom je ook naar het zomerfeest?

Deel deze pagina op: