Kom wonen, werken, recreëren bij Het Westerhonk

12-09-2018

Op zoek naar werk dat er écht toe doet voor een goed leven voor cliënten? Uitdagende banen in de zorg genoeg, zou je zeggen. Toch blijkt het vinden van de juiste begeleiders met passie lastig. Ook bij . Daarom nodigen we drie weken lang luisteraars en kijkers via Omroep West, Den Haag FM en WOS Media uit om te kiezen voor een uitdagende baan bij Het Westerhonk. Je hoort een radiospot en je kunt via banners op websites en apps doorklikken naar onze vacatures. Op TV laten de cliënten zelf met de parkfilm trots zien hoe het is om bij hen te werken, wonen en recreëren.

Vanaaf woensdag 12 september om 19.00 uur is Het Westerhonk ook te zien in het veel bekeken tv-programma “In Jouw Buurt” op de WOS. Regiodirecteur Astrid van der Voort vertelt meer over de mogelijkheden in onze regio en natuurlijk ondersteunen de cliënten als hoofdrolspelers in de gave parkfilm, haar verhaal op een prachtige manier. Tot en met vrijdagavond 14 September komt het item elk uur voorbij. Hieronder alvast de preview.

Enthousiast geworden voor een baan in de zorg? Solliciteer direct: www.hetwesterhonk.nl/werken/vacatures. Wil je eerst meer informatie? Mail dan eric.telle@sheerenloo.nl of bel 06-82509997.

Kom wonen, werken, recreëren bij Het Westerhonk

Deel deze pagina op: