Leerlingen vervullen wensen op Het Westerhonk

03-07-2018

Op 20 april organiseerde ISW Sweelincklaan in ’s Gravenzande weer een Parade en GoedeDoelenDag. Zó vet dat de leerlingen van het vakcollege, mavo en havo dit jaar hun positieve energie inzetten om de Stichting Vrienden van Het Westerhonk extra onder de aandacht te brengen. We kregen van hen de mogelijkheid om een verlanglijstje in te leveren. Een verlanglijstje met allerlei kleine spullen voor de woongroepen en dagbestedingen.

De leerlingen en docenten zamelden geld in door zich letterlijk en figuurlijk in het zweet te werken. Ze konden kiezen uit wel zo’n 12 sportieve activiteiten, zoals een ochtendwandeling op het strand, een zeer intensieve dansclinic, een fietstocht naar Kijkduin, skeeleren, tennissen/squashen bij RPC party&events en sporten bij The Gym of Highline. Nadat ze (terecht) genoten van leuke workshops, een foodmarket, een Rad van Avontuur en veel meer, werd de opbrengst bekend gemaakt. Wauw: € 8.452, wat een topprestatie van hen voor ons! Hiermee zijn zoveel mogelijk van onze wensen vervuld en aangeschaft bij lokale ondernemers.

Het feest was compleet

Vandaag 2 juli was het feestje compleet. Collega’s Gerrit en cliënt Joey haalden de spullen op bij school en zij zorgen met cliënt Xander bij Samen dat alles werd uitgestald. Drie leerlingen en de leerkrachten Joost (voorheen medewerker op Het Westerhonk) en Bert maakten daarna de begeleiders van in totaal 16 groepen blij. Het leek wel of we jarig waren of dat Sinterklaas langs was geweest... Zouden onze wensen uitkomen? Staan er pannen, tostiapparaten, spelletjes, plantenbakken en kleurtjes bij? Nou, sommigen kwamen handen te kort. Geweldige actie van de Westlandse jeugd! Namens alle cliënten: ISW, lokale ondernemers en de Stichting Vrienden bedankt!

Leerlingen vervullen wensen op Het Westerhonk

Deel deze pagina op: