Maak kennis met onze dagbestedingen

02-08-2017

Werken in het groen, de horeca, op een atelier of boerderij, het is maar een greep uit de dagbestedingen van Het Westerhonk. Allemaal aangepast aan de mogelijkheden en interesses van de cliënten. Want de een is gek op dieren, de ander is heel creatief en weer een ander houdt van de omgang met mensen. Het is allemaal mogelijk.

Om al deze leuke dagbestedingen en de cliënten en begeleiders die er werken in het zonnetje te zetten besteden we op onze Facebookpagina wekelijks aandacht hieraan. De afgelopen weken zijn Atelier Top, Samen en De Hooge Hoed aan de beurt geweest en de komende twee weken komen Terrein & Groen en Houtbewerking Stoer aan bod. En na de zomervakantie volgen er nog meer. Allemaal heel verschillend, maar even leuk.  

Bij Atelier Top zijn creatieve cliënten druk met het maken van vazen, schalen en sleutelhangers en bij Stoer kan je bijvoorbeeld een stoere steigerhouten bank laten maken. En wat te denken van die leuke cadeauartikelen die de Hooge Hoed maakt en verkoopt? Of al dat mooi verzorgde groen op Het Westerhonk wat Terrein & Groen onderhoudt of de overheerlijke koffie en broodjes die bij Samen gemaakt worden? Je leest het allemaal op onze Facebookpagina.

Maak kennis met onze dagbestedingen

Deel deze pagina op: