Metazet/Formflex en Ronde Tafel Westland verrassen Het Westerhonk

09-04-2018

Hoog bezoek op Het Westerhonk! Vrijdag 6 april staken 60 werknemers van Metazet/Formflex hun handen uit de mouwen en zaterdag 7 april verraste Ronde Tafel Westland cliënten met een ritje met de strandrups over het strand.

Vrijdagochtend stond Metazet/Formflex bij ons op de stoep voor hun teamdag. Als verrassing hadden ze petjes meegenomen voor alle bewoners van Het Westerhonk, wat gaaf! Er werd niet lang getreuzeld, want ongeveer 40 mannen gingen gelijk aan de slag met de jongens van Terrein & Groen en Duinboerderij Willemshoeve. De muziektent op het terrein werd aangepakt, muurtjes werden gemetseld en bij De Bosroos werd het tuinmeubilair gebeitst en opgeknapt. Wat een vakmanschap! Het ziet er allemaal prachtig uit, hier gaan de bewoners nog lang van genieten. De andere groep wandelde over het terrein met cliënten en hielden een tussenstop bij het Cruyff Court om de voetballers van Het Westerhonk aan te moedigen. Na de wandeling gingen de mannen en vrouwen de keuken in om cupcakes en pannekoeken te bakken. Dat was smullen geblazen!

De volgende dag was het weer een feestje! De leden van Ronde Tafel Westland startten de dag met een presentatie bij Samen en een rondleiding door de nieuwbouw aan de Vijverweg. Na de rondleiding stonden de taxi’s klaar om samen met bewoners met een ernstig meervoudige beperking, familieleden en begeleiders naar het strand te gaan. Daar stond de strandrups al klaar om een ritje over het het strand te maken. Wat een stralende gezichten! Dit was een geweldige ervaring voor onze cliënten, er werd volop genoten van deze mooie verrassing. Na de strandrit werd de dag afgesloten met een lunch bij Samen. Het was een gezellige, zonnige dag!

Metazet/Formflex en Ronde Tafel Westland bedankt voor deze fantastische dagen! De bewoners van Het Westerhonk kijken er met veel plezier op terug.

Metazet/Formflex en Ronde Tafel Westland verrassen Het Westerhonk

Deel deze pagina op: