Nieuw voetbaltenue van Stichting Vrienden van Het Westerhonk

09-04-2018

Wat een geweldige verrassing voor onze cliënten! De voetballers van Het Westerhonk werden vrijdag door Stichting Vrienden van Het Westerhonk verrast met een nieuw voetbaltenue. En daar waren ze maar wat blij mee!

De dag begon bij de Afdeling Beweging. De cliënten werden in hun mooie nieuwe trainingspakken en voetbaltenues gehesen om vervolgens samen met een afvaardiging van de Stichting Vrienden naar het Cruyff Court te lopen waar toeschouwers en pers zich al hadden verzameld. John Kloos, voorzitter van de stichting overhandigde daar het nieuwe tenue officieel aan de medewerkers van de Afdeling Beweging. Hierna was het tijd voor een korte warming-up en de start van de voetvalwedstrijd. Iedereen stond met een trots gevoel in het veld en dat deed het spel goed. Er werden mooie acties gemaakt onder aanmoediging van het luidruchtige publiek. De einstand werd bepaald op 5-5.

Na de wedstrijd ging iedereen naar Samen om deze middag feestelijk af te sluiten met koffie en gebak. De voetballers kijken terug op een hele leuke sportieve ochtend. Stichting Vrienden van Het Westerhonk, bedankt hiervoor!

Nieuw voetbaltenue van Stichting Vrienden van Het Westerhonk

Deel deze pagina op: