Nieuwbouw Vijverweg

02-08-2017

De bouwvak is begonnen en daardoor ligt de nieuwbouw aan de Vijverweg op Het Westerhonk even stil. De jongens hebben hard gewerkt aan de woningen en kantoren. De bouwsteigers zijn bijna allemaal weg en ze zijn al begonnen aan de afwerkingen van het binnenwerk. De wanden van de woningen voor de cliënten zijn zelfs al geverfd, helemaal mooi in de kleuren die de cliënten en hun ouders/verwanten graag willen. Ook het tegelwerk in de badkamers en toiletten is klaar. Dat ziet er al prachtig uit!

Inrichting

Als de afwerking klaar is, gaan we aan de slag met de inrichting. Een paar weken terug zijn medewerkers van Het Westerhonk samen met een aantal cliëntvertegenwoordigers meubilair uit gaan zoeken. Dat was leuk om samen te doen en zo kunnen we zoveel mogelijk rekening houden met de wensen van de cliënten. Ook voor de kantoren is het meubilair al uitgezocht. We kunnen alvast verklappen dat het allemaal heel mooi gaat worden. Na de bouwvak gaan de jongens van de bouw er weer hard tegenaan en zullen de vloeren, plafonds en keukens afgewerkt worden.

Benieuwd hoe het wordt?

Ben je benieuwd hoe het wordt? Op deze website en Facebook houden we je op de hoogte. Over de officiële opening worden de betrokkenen persoonlijk geïnformeerd.

 

Nieuwbouw Vijverweg

Deel deze pagina op: