Petje af voor De Hooge Hoed

11-01-2018

Petje af voor De Hooge Hoed

De cliënten en begeleiders van dagbesteding De Hooge Hoed van ’s Heeren Loo Het Westerhonk hebben sinds kort een prachtige nieuwe werkplek met winkeltje bij Tuincentrum De Carlton in ‘s-Gravenzande. Woensdag 10 januari vond de feestelijke opening plaats van dit shop-in-shop concept. Manager Tara van den Berg opende samen met de cliënten de blokhut waar ze met hart en ziel werken aan hun creaties.

Petje af

Samen met de aanwezigen werd er met een glaasje bubbels geproost op het nieuwe jaar en op de nieuwe locatie. Daarna kon men onder het genot van een hapje en een drankje bekijken wat er allemaal gemaakt en verkocht wordt bij De Hooge Hoed. De aanwezigen waren onder de indruk van de creaties en veel mensen namen iets leuks mee naar huis. Petje af voor De Hooge Hoed!

Lovende reacties

Ook Marcel Koene, directeur van De Carlton was aanwezig. “De reacties van klanten zijn lovend, men vindt het geweldig dat we deze ruimte beschikbaar stellen voor verstandelijk beperkte mensen.” Saskia, een van de cliënten die er werkt is daar heel blij mee en geeft de directeur een dikke knuffel. “Ik houd van u en ben zo blij dat ik hier mag werken”, zegt ze.

Meer omzet

Therèse van de Wetering, één van de begeleidsters van De Hooge Hoed vertelt hoe blij iedereen is met deze nieuwe plek: “Sinds we hier zitten verkopen we drie keer zoveel als op de vorige locatie. Dat werkt motiverend voor de dames en heer die hier werken en vergroot het werkplezier.” De Hooge Hoed verkoopt allerlei artikelen zoals kaarten, vrolijke vlaggenlijnen, kussens, schorten en andere kleine cadeauartikelen, die bij de kassa van het tuincentrum afgerekend kunnen worden.

Benieuwd naar deze shop-in-shop of op zoek naar een leuk cadeautje? Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de blokhut op werkdagen van 9.30 tot 17.00 uur. Voor meer informatie over De Hooge Hoed: www.hetwesterhonk.nl.

Petje af voor De Hooge Hoed

Deel deze pagina op: