Vrijwillig Traineeship, iets voor jou?

20-09-2018

Ben jij tussen de 16 en 25 jaar en net gestopt met school? Vind je het lastig om een keuze te maken voor een vervolgopleiding? Zit je in een tussenjaar? Dan is het Vrijwillig Traineeship misschien iets voor jou! Wij bieden je namelijk de kans om je maatschappelijk te oriënteren bij Het Westerhonk, Vits Welzijn en FC ’s Gravenzande! Je doet ervaring op als vrijwilliger in de zorg, een sportvereniging en je gaat samen met Vitis Welzijn kijken wat nog meer bij je past qua (vrijwilligers)werk. We leren van elkaar. Jij doet ervaring op binnen verschillende organisaties  en wij leren van jou hoe we meer jongeren kunnen bereiken. 

Doen wat je leuk vindt

Het Vrijwillig Traineeship is onderdeel van het Actieprogramma Maatschappelijke Diensttijd waarmee het kabinet wil bevorderen dat iedere jongere de mogelijkheid krijgt om via maatschappelijke projecten en activiteiten bij te dragen aan een betrokken samenleving. Je gaat  voor de duur van een half jaar, in drie perioden van twee maanden aan de slag als vrijwilliger bij Het Westerhonk, FC ’s-Gravenzande en Vitis. Je werkt mee aan een project voor minimaal één dag in de week. Rondom je persoonlijke ontwikkeling krijg je ruimschoots begeleiding met intervisiebijeenkomsten, coaching gesprekken en een persoonlijk leerbudget. In overleg met een projectcoördinator bepaal je zelf wat je gaat doen en voor hoeveel dagen. Jij geeft aan wat je talenten zijn en wat je leuk vindt! Hoe gaaf is dat!

Dus ben jij voor zes maanden minimaal één dag per week beschikbaar en wil je je persoonlijk ontwikkelen? Vind je het leuk om je in te zetten voor een ander? Dan is dit je kans!

Je kunt je aanmelden met een motivatie via vrijwillige-inzet@vitiswelzijn.nl of kijk hier of op facebook voor meer informatie.

Vrijwillig Traineeship, iets voor jou?

Deel deze pagina op: