We gaan bijna verhuizen!

23-11-2017

Een prettige woon- en werkplek voor bewoners en medewerkers, die aansluiten op de eisen en wensen van nu. Het nieuwe gebouw aan Vijverweg 18 op Het Westerhonk is daarvan een mooi voorbeeld. Met zorg, behandeling en ondersteuning onder één dak. We zijn bijna klaar om te gaan verhuizen. Heleen, manager zorg en Anne, medewerker bij Vastgoed vertellen je erover en geven je alvast een korte preview. Op 18 januari ben je van harte welkom bij de feestelijke opening, het open huis en de nieuwjaarsbijeenkomst. Dan kun je op het gemak zelf rondkijken en de prachtige omgeving ervaren.

Indeling woningen en kantoren

Op de begane grond komen 32 studio’s voor bewoners met een ernstige meervoudige beperking. Elke studio krijgt een eigen slaapkamer en badkamer, naast gezamenlijke woonkamer en keuken. Samen met de familie is meubilair uitgekozen. En de familie kunnen één wand in hun slaapkamer laten verven naar de eigen voorkeur. Ook is er een gezamenlijke snoezelbadkamer.

Op de eerste verdieping vind je het Expertisecentrum Advisium met de polikliniek, logopedie, het Centrum Bijzondere Tandheelkunde Zuid-Holland enzovoort. Op deze en de tweede verdieping komen alle medewerkers in kantoor-, therapie- en behandelfuncties te werken. Dit maakt de samenwerking gemakkelijker en dat komt ten goede aan de beste zorg en ondersteuning voor de cliënten. Op 28 november slapen alle bewoners in hun nieuw gespreide bedje. Zij kunnen eerst even wennen aan hun nieuwe woonplek, voordat half december alle medewerkers verhuizen.

Wil je hier ook komen wonen of werken? Klik dan hier.

 

We gaan bijna verhuizen!

Deel deze pagina op: