Westland Ontmoet

28-08-2017

Voor iedereen zijn ontmoetingen met anderen belangrijk. Met of zonder beperking, iedereen wordt blij van een glimlach, een fijn gesprek of een maatje om mee af te spreken. Daarom is Het Westerhonk de uitdaging aangegaan om in de week van WestlandOntmoet een ontmoeting te organiseren.

En dat is gelukt! We gaan er zelfs twee organiseren op het prachtige woonzorgpark in Monster. Op woensdag 27 september van 13.30 tot 15.30 uur is iedereen van harte welkom tijdens de gezellige muzikale middag bij Belevingstuin de Bosroos. Theo de Beer van Music-Choice treedt op met heerlijke Hollandse meezingers en Engels pop. Onder het genot van een kopje koffie of limonade met wat lekkers kan je lekker mee swingen of rustig genieten van de muziek en de mooie natuur. Voor deze ontmoeting hoef je niet aan te melden.

Op vrijdag 29 september is het mogelijk om van 13.00 tot 15.00 uur deel te nemen aan een buurtsafari met de Boswachters van Polanen. Zij nemen je mee langs de vele mooie en historische plekjes van Het Westerhonk en weten je daar van alles over te vertellen. Maar let op, voor deze ontmoeting geldt een maximum aantal deelnemers, dus meld je snel aan!

Voor meer informatie over deze en andere ontmoetingen: www.westlandontmoet.nl.

 

 

 

 

Westland Ontmoet

Deel deze pagina op: