Zaterdag 1 september Picknick Festival

09-08-2018

Na een succesvolle eerste editie in 2016 organiseert ’s Heeren Loo locatie Het Westerhonk in Monster dit jaar op 1 september voor de tweede keer het Picknick Festival. Een gezellige dag voor jong en oud, voor bewoners, familie, medewerkers, vrijwilligers en voor buren, inwoners van Westland en omgeving. Toegang is gratis.

Optredens, activiteiten en workshops

Op zaterdag 1 september tussen 10.00 en 16.00 uur is er van alles te beleven op Het Westerhonk. Er is een gevarieerd programma samengesteld. Onder andere Woezel & Pip, clowns Pip en Filou en The Maranto’s zijn aanwezig. Er is ook van alles te doen zoals workshops van Theaterschool Koperen Kees, Muziekmeesters Westland en Dance For You. Of geniet van een demonstratie van Jeugdbrandweer Monster, spelletjes en een roofvogelshow.

Het programma is mede tot stand gekomen door de financiële ondersteuning van twee prachtige Westlandse organisaties, Achter de Duinen en GST van Paassen – Installatiebedrijf.

Stempelkaart

Er wordt een stempelkaart uitgedeeld aan kinderen en bewoners van Het Westerhonk. Heb je deelgenomen aan één van de activiteiten, verzamel dan de stempels op de kaart. Is de kaart vol, lever deze dan in en ontvang een leuk aandenken aan deze leuke dag!

Picknicken

De activiteiten, optredens en workshops vinden plaats rondom het Cruyff Court en de natuurspeeltuin op Het Westerhonk. Daar worden picknickbanken geplaatst, maar je kunt ook zelf een kleedje meenemen. Eten en drinken mag je zelf meenemen, maar uiteraard zijn er genoeg lekkere dingen te koop op het Picknick Festival, zoals vers ijs, koffie en thee bij Rollend IJs en verse panini, tosti, antipaste en frisdrank bij DeFoodtruck.com.

Rommelmarkt

Tijdens het Picknick Festival vindt er een rommelmarkt plaats. Iedereen is welkom om hier zijn spullen te komen verkopen. Maak je bijvoorbeeld zelf jam of sieraden of heb je tweedehands of nieuwe spullen te verkopen? Meld je dan aan via vrijetijdsbesteding.monster@sheerenloo.nl, deelname is gratis en inclusief marktkraam, maar wees er snel bij, want vol=vol.

Meer informatie over de het Picknick Festival is te vinden op www.sheerenloo.nl/picknickfestival of volg facebook.com/hetwesterhonk

Zaterdag 1 september Picknick Festival

Deel deze pagina op: