Vrijwilligerswerk

Niet alle bewoners van ’s Heeren Loo hebben familieleden die hen regelmatig kunnen bezoeken. Voor deze bewoners is een vrijwilliger van onschatbare waarde! Wij kunnen altijd enthousiaste vrijwilligers gebruiken om leuke activiteiten te ondernemen met onze cliënten, van jong tot oud en van licht tot ernstig beperkt. Bijvoorbeeld om samen te koken, een boekje voor te lezen of een stukje te fietsen of te wandelen. Je ondersteunt hiermee niet alleen de medewerkers op Het Westerhonk, maar ook de familie van onze cliënten. 

Vacatures

Je kunt bij ons op verschillende manieren actief zijn als vrijwilliger. Dit kan overdag, ’s avonds of in de weekenden, structureel of op oproepbasis. Alle actuele vrijwilligersvacatures, kun je hier terugvinden of kijk op www.westlandvoorelkaar.nl (zoekwoord Westerhonk)

Aanmelden

Voor meer informatie over vrijwilligerwerk op Het Westerhonk kun je ons altijd bellen of mailen. We maken graag kennis met je en vertellen je meer over de vele mogelijkheden om als vrijwilliger aan de slag te gaan.

“Als vrijwilliger kun je leuke activiteiten met onze cliënten ondernemen. Want zij kunnen dit vaak niet alleen.”

Contact

Vrijwilligerswerk Het Westerhonk
Vijverweg 18
2681 JB Monster
T: 06-10 31 99 15/06-20 68 05 39
E: vwwesterhonk@sheerenloo.nl
W: sheerenloo.nl/vrijwilligers
Facebook

Bereikbaar

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag van 9.00 tot 15.30 uur.