Vrijwilligerswerk

Niet alle bewoners van ’s Heeren Loo hebben familieleden die hen regelmatig kunnen bezoeken. Voor deze bewoners is een vrijwilliger van onschatbare waarde! Wij kunnen altijd enthousiaste vrijwilligers gebruiken om leuke activiteiten te ondernemen met onze cliënten, van jong tot oud en van licht tot ernstig beperkt. Bijvoorbeeld om samen te koken, een boekje voor te lezen of een stukje te fietsen of te wandelen. Je ondersteunt hiermee niet alleen de medewerkers op Het Westerhonk, maar ook de familie van onze cliënten. 

Vacatures

Je kunt bij ons op verschillende manieren als vrijwilliger actief zijn. Dit kan overdag, in de avonduren of in de weekenden, structureel of op oproepbasis. Alle vrijwilligersvacatures, die wij op dit moment beschikbaar hebben, vind je op de vacaturebank van Vitis Welzijn door Westerhonk in te typen.  

Aanmelden

Word net als Rob Veenman en DJ Bombastic vrijwilliger op Het Westerhonk! Zij hielpen mee op de groep met ernstige meervoudige beperkingen. Klik hier voor het filmpje. Voor meer informatie over vrijwilligerswerk op Het Westerhonk kun je ons bellen of mailen. Wij maken graag kennis met je.

“Als vrijwilliger kun je leuke activiteiten met onze cliënten ondernemen. Want zij kunnen dit vaak niet alleen.”

Contact

Vrijwilligerswerk Het Westerhonk
Binnenhof 3
2681 JH Monster
T: 06-10 31 99 15/06-20 68 05 39
E: vwwesterhonk@sheerenloo.nl
W: sheerenloo.nl/vrijwilligers

Bereikbaar

Maandag , woensdag, donderdag van 9.00 tot 15.30 uur.